TERÀPIA HOLÍSTICA DE POLARITAT

  • Com funciona una sessió:

La primera part de la sessió consisteix en explorar la molèstia, dolor o malestar a través de la parla (psicologia) i en una avaluació postural. En aquesta primera part es facilita que la persona prengui conciència i localitzi quines són les parts del cos afectades pel malestar (conciència corporal).

En la segona part de la sessió s’integra el treball a la camilla mitjançant les tècniques corporals procedents de la Teràpia Holística de Polaritat i la fisioteràpia.

La Teràpia Holística de la Polaritat és un sistema holístic que inclou principis referents al fluxe energètic. El bloqueig de l’energia en el nostre organisme crea una alteració de la nostra energia vital. Aquesta obstrucció és la que provoca la somatització en els diferents nivells del nostre cos.

 

  • Que podem tractar?

En general qualsevol malestar, molèstia o dolor ja que l’objectiu de la sessió és ajudar a l’individu a establir l’equilibri i armonia a nivell físic, emocional i mental. D’aquesta manera la teràpia pot ajudar en determinats moments de més dificultat o patiment de la persona en els quals és necessari un procès d’adaptació al canvi.

Casos d’ansietat, depressió o bé altres alteracions de l’estat d’ànim.

Situacions estressants i de crisi personal.

Dolors crònics i aguts.

Lesions de l’aparell locomotor.

Bloquejos de l’energia i alteracions de l’energia vital.

Somatitzacions.

La teràpia es pot aplicar en nens, adolescents, adults i gent gran o bé constituir un acompanyament al llarg de tot el cicle vital de la persona adaptada a les seves necessitats.

S’ofereix la possibilitat de realitzar la sessió a nivell domiciliari.

Fisioterapia i osteopatía a Barcelona

93 5163902 / 610 423 975

info@cuidatfisioterapia.com

Carrer de la Indústria, 45 Barcelona, 08025