Seleccionar página

PSICOLOGIA

La PNIE és una especialitat dins del món de la salut que t’ajudarà a resoldre els teus problemes de dolors i malalties cròniques a través d’una medicina integrativa.

Moltes malalties apareixen a causa de l’acumulació de mals hàbits al llarg de la vida que, si no detectem i aprenem a canviar, faran que no acabem de resoldre mai el problema del tot.

Entenem que cada persona és un món i que per trobar la causa i resoldre els seus problemes de salut, hem de fer-ho d’una manera personalitzada i dedicant el temps necessari a escoltar i entendre el que l’ha portat fins aquí.

  • Com funciona una sessió:

Durant la 1,30h que dura una sessió  ens centrem a fer una valoració global de la persona, dels seus hàbits alimentaris, estil de vida, factors psicosocials, gestió de l’estrès i factors genètics, per tal de trobar quin és el punt (o punts) febles de la persona.

Un cop trobat l’origen, i amb l’ajuda d’eines com l’alimentació, la suplementació, la nutrició ortomolècular, la fitoteràpia i estratègies d’estil de vida, busquem la manera d’ajudar  a l’organisme a què mica en mica recuperi el seu estat de salut original.

  • Que podem tractar:

Problemes hormonals, migranyes, inflamacions cròniques,  problemes digestius, fatiga crònica, al·lèrgies, ansietat o depressió.

Fisioteràpia i osteopatia a Barcelona

93 5163902 / 610 423 975

info@cuidatfisioterapia.com

Carrer de la Indústria, 45 Barcelona, 08025