FISIOTERAPIA

“La fisioteràpia és una branca de la Salut que ofereix una alternativa terapeutica no farmacològica que, en molts casos, ajuda a millorar tot tipus de dolències, tant agudes com cròniques.”

  • Com funciona una sessió:

De forma individual realitzem una breu entrevista sobre el problema i els antecedents mèdics rellevants (historia clínica). Fem preguntes sobre el problema, quan va començar, factors que
l’empitjoren, etc. També ens interessen el tipus de feina i d’altres activitats físiques que es
realitzen, per poder fernos una idea més global de la problemàtica. Després, fem l’ exploració per poder arribar a un diagnòstic de fisioterapia, i així planificar el tractament oportú.

  • Quines tècniques utilitzem?

Hi ha un ampli ventall de tècniques que podem utilitzar durant una sessió de fisioteràpia: ultrasò, corrents antiàlgiques, massatge, estiraments, mobilitzacions manuals, punció seca, kinesiotapping, reentrenament a l’esforç, pauta de exercicis… Tot de forma personalitzada, a mida.

“Un buen profesional no trata una enfermedad, sino a la persona que la padece”
Moshé M.  
Médico y Filósofo MedievalCuida't fisioteràpia

La fisioteràpia esportiva és una especialització que va dirigida a totes aquelles persones que practiquen una activitat esportiva de forma regular, ja sigui en una modalitat bàsica, amateur, d’èlit i/o esport/salut.

La prevenció permet estar alerta per evitar al màxim tots els factors que poguessin fer aparèixer lesions produïdes per la pràctica esportiva general i les pròpies de cada esport en particular, lesions associades i/o seqüèles de la lesió primària i les seves possibles recidives.

En la recuperació tractem les lesions produïdes, les associades i les recidives que poguessin sorgir, procurant adaptar l’esportista cap a la seva pràctica amb rapidesa i efectivitat…

No deixem de banda la readaptació, un cop finalitzada la recuperació. Posem tots els coneixements i mitjans per aconseguir que l’esportista reprengui la seva pràctica en les condicions físiques més adequades i de la forma més semblant possible a les que presentava abans de la seva lesió.

Cuida't fisioteràpia

Fisioterapia i indiba aBarcelona

610 423 975

info@cuidatfisioterapia.com

Travessera de Gracia 248, Barcelona