Cal que prengui un complement nutricional?

Cada dia el cos utilitza vitamines, minerals i enzims naturals per produir infinits petits miracles.

Per això  és important que rebi el millor suport possible; la nostra salut i forma física depenen d’ella. Els suplements nutricionals proporcionen ingredients d’alta qualitat, treballen junts en sinergia i proporcionen combinacions nutricionals que són millors que la suma de les parts.

Hi ha 4 pilars bàsics per viure una vida saludable:

Mantenir-se actiu: Caminar, anar en bicicleta, natació, ioga o pilates; poden alleujar els teus dolors i fer-te sentir més vital i flexible.

Menjar bé:  Portar bons hàbits alimentaris, menjar sa, beure aigua suficient; són la base per mantenir una bona salut.

Estat d’ànim: Practicar la meditació, el mindfulness, el pensament positiu i un bon descans a la nit, poden ajudar-te a millorar com et sents.

Complementació nutricional: La dieta actual no ens proporciona els nutrients  de tan alta qualitat com abans. Les fruites i hortalisses ja no passen tant de temps en el camp, es cullen abans, i la terra en la qual creixen tampoc no proporciona tants minerals. A això hem d’afegir  l’estrès al qual les persones estem sotmesos cada dia, creant una despesa d’energia extra que és difícil de compensar.

Per què complementar amb productes Lifeplus?

El seu objectiu és ajudar a tantes persones com sigui possible a descobrir el seu potencial per tenir una millor salut i benestar. Defenen que tots som especials i mereixem sentir-nos de la millor manera possible. Per aquesta raó, volen inspirar a la gent a preocupar-se per la seva salut i el seu benestar general, de manera que puguin viure de forma saludable.

El fundador de lifeplus, Bob Lemon, era farmacèutic. En 1992 va assenyalar que molts dels clients tenien un patró comú, prenien un medicament i després havien de prendre un altre fàrmac per suprimir o contrarestar els efectes de la primera medicació.

Bob, juntament amb Dwight McKee, un especialista en oncologia, va decidir produir els seus propis suplements nutricionals, assegurant-se que cada producte tingués els nivells més alts de qualitat.

Existen 3 principis clau per la qual cosa aquests suplements realment SI funcionen:

  • Coneixement:  Han investigat com es poden combinar els nutrients per donar un millor suport al benestar general.
  • Qualitat: Utilitzen només els millors ingredients,  i fabriquen els seus productes de manera sensible i sostenible per garantir el manteniment de la seva potència durant el procés de fabricació. Per exemple, utilitzen un  processament en fred per minimitzar la generació de calor, perquè la calor pot destruir l’activitat dels enzims amb els que treballen.
  • Innovació: Sempre busquen nous ingredients naturals que ajudin a millorar la forma física, la salut i el benestar. Busquen noves formes de combinar-los d’una manera que recolzi els processos naturals del cos.

La meva experiència

Si em coneixes una mica saps que no recomanaria mai  res que no hagi provat.

Sempre m’ha agradat la nutrició complementaria, soc una gran defensora, crec que per molt que pensem que mengem super sa, la realitat és una altra; a part del dia a dia ple d’activitats i obligacions que tenim.

Porto quatre mesos i la veritat és que no puc estar més feliç.  no hi ha color a com estava abans! Amb els altres suplements, si et soc sincera, mai he notat res.. sempre he pensat lo típic de “mal no em farà”, però ara sí que puc dir que noto els efectes, quasi des de les primeres setmanes.

Quins beneficis he notat? 

  • Molta més energia. La meva feina és molt física i quan arribava a casa, gairebé sempre passades les 21:00, només podia pensar en estirar-me al sofà.
  • Disminució de les arrugues. Sé que pot semblar molt superficial , però una arriba a una edat en la que també et preocupes per això.. 😊
  • Disminució de dolors articulars i musculars. El meu dolor en el bessó, un reflex d’una ciàtica que tenia a la cama esquerra, ha desaparegut.
  • Millor descans nocturn. Sempre he tingut el son molt lleuger, i per uns mesos puc dir que estic dormint més profund i m’aixeco més descansada.

Segur que hi ha infinites raons més per recomanar Lifeplus,però per a mi aquestes serien les meves quatre raons principals.

Vols més informació?

https://ww1.lifeplus.com/cuidat/es/es

Tens algun dubte?  Contacta amb mi  i t’acompanyaré en el que necessitis. Entre tots en ajudem!

VINE I CUIDA’T!